Toneelspelen Klundert

Toneelspelen Klundert

Inleiding

Donderdag 09 Januari start Linda den Hollander (dramadocent en regisseur) met toneellessen in Klundert.  Door middel van oefeningen op het gebied van spel, beweging en improvisatie leren de kinderen zichzelf presenteren en expressief uiten. Met deze activiteit hoop ik mijn kennis en ervaring te delen met de nieuwe generatie enthousiaste toneelspelertjes. 

 

Aanbod

Toneelspelen kan op vele manieren. In je eentje kun je een monoloog afsteken, of met twee een dialoog. Bij mimen gebruik je geen stem, maar vertrouwt helemaal op de kracht van je lichaamstaal. Bij improvisatie laat je het publiek aangeven wat het wil zien. Je kunt imiteren, spiegelen of uitbeelden. Wat je verbeeldt kan evengoed een mens als een dier of ding zijn. Je gezicht en lichaam zijn je speelveld. Ook leer je met een verhaal je publiek te boeien en aan het lachen te maken. Wil je dit ook leren, dan is dit je kans!

De activiteit is bedoeld  vanaf 7  jaar en bestaat uit een blok van 6 lessen. Kosten zijn 12 euro voor 6 lessen. De lessen worden gegeven in de aula van basisschool De Rietvest in Klundert. De toneellessen gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Data: 09 Januari, 16 Januari, 23  Januari,  30 Januari, 6 februari en 13 februari. 

Tijd: 15.30-17.00.

Locatie: RKBS De Rietvest, Keenestraat 7, 4791 AM, Klundert


  

 

Toneellessen Klundert

Wachtlijst
Aantal wachtlijstplekken: 4
Datum Tijd

Contact

Stichting Morckay
Linda den Hollander
Keenestraat 7
4791 AM Klundert
E-mail: moracay@hotmail.com
Website: moracay.wixsite.com/zangtoneel

Inschrijven