vakleerkracht/ buurtsport

vakleerkracht/ buurtsport

Inleiding

Wij hebben geen vacature open staan voor vakleerkracht.

Hieronder wel een beschrijving van de functie

Aanbod

Algemene kenmerken van de functie:
Het werkveld van de vakleerkracht/buurtsportcoach is op het onderwijs gericht. In deze functie verzorg je met name het bewegingsonderwijs binnen het primaire onderwijs.
De ontwikkeling van kinderen op het gebied van sport, bewegen en gezonde leefstijl is belangrijk. Het leren van nieuwe vaardigheden, het ontdekken en ontwikkelen van talent en het opdoen van kennis over sport en bewegen, gezondheid en sociale vaardigheden staan hierin centraal.
Je werkt nauw samen met de andere buurtsportcoaches, het jongerenwerk en de cultuurcoach. Deze hebben bijna allemaal een rol in de ontwikkeling van kinderen. Daarnaast beschikt meer Moerdijk over een grote leerafdeling, met MBO en HBO studenten waarmee wordt samengewerkt.
Het bieden van een kwalitatieve impuls aan het bewegen tijdens schooltijd, is in feite waar de vakleerkracht/buurtsportcoach zich met deze functie op richt. I.s.m. collega’s en leerafdeling wordt het organiseren van sport- en speldagen, sportclinics, aanbieden van buitenschoolse sportactiviteiten i.s.m. de lokale sportverenigingen, etc. gestimuleerd.
De kandidaat die wij zoeken:
 beschikt over een afgeronde ALO opleiding of vergelijkbare opleiding met lesbevoegdheid, met ruime affiniteit voor het onderwijs, sport en gezonde leefstijl;
 is bij voorkeur woonachtig in (de directe omgeving van) de gemeente Moerdijk;
 is beschikbaar op voornamelijk dinsdag, donderdag en/of vrijdag;
 beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden;
 kan goed omgaan met diverse mensen, culturen en organisaties;
 is proactief ingesteld, denkt in kansen, is creatief, zelfstandig en kan goed organiseren.
Wij bieden:
 een voorlopige aanstelling tot einde schooljaar 2021, eventueel met uitzicht op verlenging;
 mogelijk komen er tijdens het schooljaar 2020-2021 meer uren beschikbaar, dat kan zijn als vakleerkracht of als buurtsportcoach:
 een salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring conform de cao Sport;
 een energieke werkomgeving met aandacht voor de mens, waarin op basis van samenwerking een zo goed mogelijk resultaat behaald wordt.
Meer informatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Vermeulen via telefoonnummer 0168 - 325 996
Geïnteresseerd?
Stuur vóór 16 augustus a.s. je gemotiveerde brief, wij dagen je ook uit om op een alternatieve, andere manier jezelf te promoten, voorzien van CV naar Patrick Vermeulen via patrick.vermeulen@senw-moerdijk.nl. Het verzorgen van een proefles is eventueel onderdeel van de selectieprocedure.

 

SenW: Iedereen kan meedoen!
Activeren en stimuleren van jong tot oud, dat is wat SenW typeert. We werken vanuit kracht waarbij resultaat-gerichtheid centraal staat. We combineren de kracht in de samenleving met de kennis en expertise van onze partners in het werkveld. SenW is hierbij de verbindende factor. De partner en specialist die de krachten van sport en welzijn weet te bundelen. Zo zijn we als geen ander in staat om snel en professioneel in te spelen op de realiteit binnen verschillende domeinen. Vanuit ontmoeting ontwikkelen, faciliteren en organiseren we samen met burgers en partners in het werkveld een scala aan activiteiten.
In Moerdijk geeft SenW onder de vlag van meer Moerdijk invulling aan het werk van de buurtsportcoaches, jongerenwerkers en cultuurcoach.
SenW Moerdijk
Kristallaan 25 c 4761 ZC Zevenbergen
Voor Sport en Welzijn zijn de volgende merkwaarden leidend in het werk:
Actief, samen, ambitie en plezier.

Contact

meer Moerdijk
Patrick Vermeulen
Kristallaan 25C
4761 ZC Zevenbergen
E-mail: patrick.vermeulen@senw-moerdijk.nl
Telefoon: 06-10893206 of 0168-325714

Downloads

vakleerkracht