Aanbieders meer zomer

Beste aanbieders,

Yes, ook dit jaar gaat meer Zomer weer door, de voorbereidingen zijn al gestart. 
Graag willen wij jullie uitnodigen om aan het Meer Zomer programma deel te nemen.

De afgelopen 2 jaar is het meer Zomer programma een groot succes geweest. Net als vorig jaar willen we weer een uitdagend en attractief zomerprogramma aanbieden. Meer Zomer is een gratis zomerschool, waar kinderen zich kunnen inschrijven voor verschillende activiteiten. Dit zijn educatieve activiteiten, maar zeker ook activiteiten op gebied van sport, cultuur, natuur en techniek. 
In de zomervakantie van 2021 hebben 97 activiteiten ervoor gezorgd dat 1148 kinderen uit de gemeente een leuke zomer hebben gehad. Dit gaan we dit jaar weer proberen!

We gaan dit doen in samenwerking met de basisscholen en de gemeente Moerdijk. Ook Bibliotheek West-Brabant en jongerenwerk Meer Moerdijk hebben hierin een rol. 

Meer Moerdijk heeft de coördinatie. 

De periode

Meer Zomer volgt de zomervakantie. Dus alle activiteiten die tussen 22 juli en 4 september 2022 plaatsvinden, passen binnen meer Zomer programma.

Hebben wij jullie interesse gewekt?

Draag dan ook bij aan het zomer programma, met 1 of meer activiteiten. 
Laat het ons voor 10 juni weten door het aanmeldformulier op de website in te vullen, klik op: Aanbieders meer zomer - Meer Moerdijk

 

Op basis van al jullie aanmeldingen zal er een compleet programma aan alle kinderen in Moerdijk worden aangeboden. We gaan er voor de kinderen weer een leuke en leerzame zomer van maken.

 

Voor vragen ben zijn wij bereikbaar op:

San Vermaas: san.vermaas@senw-moerdijk.nl – 0646364007
Joyce Bax: joyce.bax@senw-moerdijk.nl - 0653872741

 

Aanmelden als aanbieder voor het meer Zomer programma 2023 kan ook al!

Aanbieding meer Zomer programma 2022

Prijs: GRATIS

Aanbieding meer Zomer programma 2023

Prijs: GRATIS

Contact

meer Moerdijk

Joyce Bax

Kristallaan 25
4761 Zevenbergen