Aanbieders meer zomer

Beste aanbieders,

Yes, ook dit jaar gaat meer Zomer weer door, de voorbereidingen zijn al gestart. Graag willen wij jullie uitnodigen om aan het Meer Zomer programma 2023 deel te nemen.

De afgelopen jaren is het meer Zomer programma een groot succes geweest. Net als vorig jaar willen we weer een uitdagend en attractief zomerprogramma aanbieden. Meer Zomer is een gratis zomerschool, waar kinderen zich kunnen inschrijven voor verschillende activiteiten. Dit zijn educatieve activiteiten, maar zeker ook activiteiten op gebied van sport, cultuur, natuur en techniek. 


We gaan dit doen in samenwerking met de basisscholen en de gemeente Moerdijk. Ook Bibliotheek West-Brabant en CJG hebben hierin een rol. 

Meer Moerdijk heeft de coördinatie. 

De periode

Meer Zomer volgt de zomervakantie. Dus alle activiteiten die tussen 14 juli en 25 augustus 2023 plaatsvinden, passen binnen meer Zomer programma.

Hebben wij jullie interesse gewekt?

Draag dan ook bij aan het zomer programma, met 1 of meer activiteiten. 
Laat het ons voor 12 mei weten door het aanmeldformulier op de website in te vullen.

Op basis van al jullie aanmeldingen zal er een compleet programma aan alle kinderen in Moerdijk worden aangeboden. We gaan er voor de kinderen weer een leuke en leerzame zomer van maken.

Voor vragen ben zijn wij bereikbaar via:

San Vermaas: san.vermaas@senw-moerdijk.nl – 0646364007
Joyce Bax: joyce.bax@senw-moerdijk.nl - 0653872741

Aanbieding meer Zomer programma 2023

Prijs: GRATIS

Contact

meer Moerdijk

Joyce Bax

Kristallaan 25
4761 Zevenbergen