Viool leren spelen

Vioolspelen voor een slimmer kind!


Kinderen leren makkelijker dan ouderen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het bespelen van een instrument kinderen slimmer maakt. Enkele positieve invloeden:  • Ontwikkeling fijne motoriek,

  • Ontwikkeling sociale en emotionele vaardigheden,

  • Ontwikkeling abstractievermogen,

  • Ontwikkeling analytisch denkvermogen,

  • Positieve invloed op intelligentie


Aanbod


Om muziekles voor iedereen bereikbaar te maken organiseert Stichting Symfonische Amateurklanken West-Brabant een introductiecursus viool/cello voor kinderen uit de groepen 4 tot en met 8. Maar als ouders mee willen doen dan kan dat ook. In een paar lessen leert uw kind de basistechnieken van de viool/cello. De lessen zijn laagdrempelig en worden gegeven in kleine groepen. Leerlingen maken op een leuke, speelse manier kennis met dit mooie instrument. Binnen deze zes lessen kan uw kind al enkele liedjes spelen!De kosten voor deze cursus bedragen slechts € 36,-. Hierin is het lesmateriaal inbegrepen.De les viool/cello huur je voor € 25,- + borg € 25,-.Een unieke kans om samen met uw kind te onderzoeken of viool/cello spelen bij uw kind past!
De lessen zullen gedurende 6 weken plaatsvinden bij voldoende deelname. (ca. 5 deelnemers). De lessen vinden plaats op een basisschool in één van de kernen van Moerdijk. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde docent. Bij voldoende aanmeldingen ontvangt u een bevestiging en de definitieve aanvangsdatum, cursustijden en locatie.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met coördinator Natasja van Hassel, telefoon: 06-28941536 of per email: .

Stichting Symfonische Amateurklanken West-Brabant
Koperslagerij 9, 4762 AR ZevenbergenAanmelden kan doorlopend.

Informatie
Voor deze activiteit hoeft u zich niet aan te melden.
> Klik hier om contact op te nemen over de activiteit

Afbeelding van
Dag
Tijd: 00:00 - 00:00 uur
Locatie: Nader te bepalen
Docent:
Kosten: Gratis
Doelgroep(en): Alle leeftijden