De Vlinder

De Vlinder

Flieder, fladder, fliedje, deze vlinder zingt met heel veel plezier voor jullie een liedje. Mij zal je misschien niet direct benoemen als bekende Moerdijker, ik kom namelijk echt pas net kijken. Voor mij was het echt een grote eer om gevraagd te worden om hier aan mee te doen. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met oefenen en dit is dan ook een mooie kans om alvast een beetje te laten horen van mijn zangkunsten. Als tip kan ik wel zeggen dat ik gezellig bij mijn ouders woon in Zevenbergen.

Heb jij al een idee wie ik ben?

 

Yesssss, ik ben door naar de volgende ronde! Super leuk, het voelt toch wel een beetje als een bevestiging voor mijn zang oefeningen. Wat mijn wens is? Dat andere jonge mensen ook gaan leren om te gaan voor wat ze leuk vinden en zelfverzekerd in hun leven staan. Als jonge krullenbol ben ik op mijn 12e een eigen bedrijfje begonnen om leeftijdsgenoten te helpen bij hun uiterlijke verzorging. Naast zingen is dat een grote droom om te blijven doen in de toekomst.

Heb jij al een idee wie ik ben?

 

WAUW! DE FINALE!! Ik ben zo super blij! Ik fladder al heel de dag door mijn vlindertuintje! Misschien wordt het dan toch tijd om iets meer van mezelf te gaan verklappen, het is tenslotte toch de laatste ronde. Mijn leeftijd is pas 13 jaar en ik ben veel bij jongerencentrum de Tune in Zevenbergen te vinden. Dat is voor mij ook de plaats waar ik als klein rupsje tot een prachtige vlinder ben gegroeid. Mijn naam betekent trouwens sterk en in het afrikaans betekent het meisje. Dat klopt allebei ook nog eens!

 

Heb jij al een idee wie ik ben?