Meer senioren actief

Kent u het Meer senioren actief project al?

 

De gemeente Moerdijk  en meer Moerdijk biedt inwoners van 65 tot 75 jaar die graag (nog) meer actief  willen zijn de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan het MEER senioren actief – project , een sportstimuleringsproject voor 65-75 jarigen.

 

Er is gebleken dat naast het gezondheidsaspect ook plezier, de ontspanning, gezelligheid en vooral de uitbreiding van de sociale contacten belangrijke argumenten zijn om wekelijks deel te nemen aan MEER senioren actief -activiteiten. Het project wordt uitgevoerd door meer moerdijk met ondersteuning van, JAU fysiotherapeuten en de wijkzusters van Surplus. En wordt financieel mede mogelijk gemaakt door het sportakkoord van gemeente Moerdijk!


Het project gaat van start met een gratis fitheidstest op donderdag 13 oktober in sporthal  de Niervaert te Klundert. Wilt u hieraan deelnemen? Dat kan!
Stuur een mail naar mailto:rachelle.rikkers@senw-moerdijk.nl met de volgende gegevens:

Naam + voorletters
Geboorte datum
Adres
Postcode en woonplaats
Email adres
Telefoonnummer
Naam + telefoonnummer in geval van nood
Belangrijke medische informatie


Na deze fitheidstest kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan het introductie programma voor een, hier krijgt u gedurende 12 weken verschillende sporten aangeboden zodat u een breed sportaanbod binnen onze gemeente ontdekt!

Na deze 12 weken krijgt u een persoonlijk beweeg advies en kunt u 30 weken langs sporten bij de door u gekozen sportactiviteit! Dit project van 42 weken kunt al volgen tegen een kleine vergoeding! Ook wanneer een kleine vergoeding niet mogelijk is kunt u contact opnemen met mij, Rachelle. Ik kijk dan samen met u naar de mogelijkheden, een gezonde levensstijl moet namelijk voor iedereen mogelijk zijn!

Na deze 30 weken zal er een tweede fitheidstest gepland staan om het verschil aan te kunnen duiden die zich afgelopen jaar ontwikkeld heeft door meer sportief actief te zijn!

 

Meer Moerdijk, Gemeente Moerdijk en het Sportakkoord Moerdijk nodigen u van harte uit deel te nemen aan deze unieke kans!

Ik zie de aanmeldingen voor de fitheidstest graag tegemoet!

Contact

meer Moerdijk

Rachelle Rikkers