Nieuwe activiteiten gezocht

Inleiding

Beste sport-, techniek-, natuur-, en cultuuraanbieder,

Voor de ontwikkeling van kinderen is het belangrijk dat ze al vroeg in hun jeugd kunnen kennismaken met verschillende vormen van sport, techniek, natuur en cultuur. In 2017 hebben we voor het eerst dit naschools aanbod gebundeld in de vorm van een boekje voor bassischoolgaande kinderen. Ook voor komend schooljaar willen we weer een boekje uitbrengen. Wij geven u bij deze de kans met uw aanbod (kosteloos) in het nieuwe boekje te komen.

Aanbod

Hoe werkt het?

meer Moerdijk geeft u de mogelijkheid om specifieke kennismakings-/introductielessen in te plannen in de periode tussen half september en januari. Alle organisaties met een aanbod waar kinderen - ook na de introductie - gebruik van mogen maken kunnen meedoen. Het introductieaanbod wordt opgenomen in een handzaam boekje die aan alle basisschoolkinderen wordt uitgereikt. Het totale aanbod wordt ook digitaal geplaatst. Al het sportieve en creatieve aanbod voor de inwoners van de gemeente Moerdijk, wordt sinds afgelopen jaar gepubliceerd op www.meermoerdijk.nl. De kinderen kunnen zich via deze website inschrijven voor het aanbod dat hen aanspreekt.

 

Wat betekent dit voor u?

We hopen natuurlijk dat dit initiatief u aanspreekt en dat u meedoet. U doet mee door een kennismakings-/ introductieaanbod samen te stellen voor kinderen uit groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs. Dat kan een eenmalige activiteit zijn per leeftijdscategorie met een maximum van twee lessen per activiteit. U mag zelf bepalen of er kosten aan de activiteit zitten, maar besef wel; hoe laagdrempeliger, hoe meer interesse vanuit de doelgroep. U kunt er zelf voor kiezen of men de kosten contant afrekent, of dat u gebruik maakt van het digitale betalingssysteem.

 

Wat moet u doen?

 

Bedenk één of meerdere losse activiteiten (bijv. twee open trainingen voor groep 7 en 8) en plan dat op specifieke data vanaf half september tot januari 2018.

Stuur dan uiterlijk 23 juli a.s. de volgende gegevens op naar pim.vangroesen@senw-moerdijk.nl:

 

Naam vereniging/organisatie
Volledig adres vereniging
Contactpersoon
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres contactpersoon
Indien kosten: contant of iDEAL?
 

Mijn collega van Sport- en Cultuurimpuls neemt vervolgens contact met u op.

Het volledige sport-, kunst en cultuuraanbod in een handig boekje

 

Nadat alle informatie is ontvangen en gecontroleerd wordt dit ook verwerkt in een handzaam boekje. Deze wordt in de week van 27 t/m 31 augustus aan alle basisschoolkinderen uitgereikt, met de uitleg dat ze zich via de website meerMoerdijk.nl kunnen inschrijven. Uit ervaring is gebleken dat meer dan 25% van de basisschoolkinderen zich inschrijft. Gemiddeld wordt 15% tot 20% van de kinderen naderhand daadwerkelijk lid van een vereniging of andere aanbieder.

 

Loting

Mochten zich meer kinderen opgeven dan het maximaal aantal dat de vereniging of sport-/cultuuraanbieder heeft aangegeven, dan zal er een loting plaatsvinden. Deze vindt plaats op 15 september. De kinderen krijgen daarna het bericht of ze zijn in- of uitgeloot.

  

 

De voordelen voor u

Nieuwe aanwas van leden;
meer naamsbekendheid, uw vereniging in een mooi boekje;
alle marketingactiviteiten nemen wij voor onze rekening;
om nog beter in te spelen op de beleving van het kind proberen we een voor kinderen ‘ lokaal bekend gezicht’ aan het project te koppelen;
deelname voor de vereniging aan dit project is gratis;
u bepaalt zelf welke informatie er over uw vereniging wordt gepubliceerd;
u bent vrij in het bepalen van uw cursusinhoud en tijden (inclusief vakantieperiodes).

 

 

Tijdspad
Week 37

27 t/m 31 augustus Boekjes uitdelen op de scholen
3 t/m 14 september Inschrijftermijn met lotingsysteem
15 september  Loting
Vanaf 3 september Inschrijftermijn zonder lotingssysteem
17 september Start cursussen
 

U kunt bij vragen ook contact opnemen met ons door een mailbericht te sturen naar pim.vangroesen@senw-moerdijk.nl. 

 

Wij hopen dat u enthousiast bent geworden en meedoet. Alvast onze dank daarvoor!

 

 

Met vriendelijke groet, 

Team meer Moerdijk

 

Neem eens een kijkje in het boekje van 2017

http://boekjes.sportencultuurimpuls.eu/meer-moerdijk-2017/mobile/index.html

Contact

meer Moerdijk

Pim van Groesen

Foto Album

Clinic
oppas cursus
DJ workshop
meer meiden avonden
Pony power voor kids
Bootcamp