Uitnodiging Sportakkoord

Beste Sportliefhebber,

Het Moerdijkse sportakkoord loopt inmiddels 1,5 jaar. Met een groep enthousiaste sportliefhebbers is er in verschillende werkgroepen gewerkt aan de sportambities die begin 2020 zijn opgesteld. Er zijn inmiddels verschillende mooie projecten gestart. De corona-periode heeft er voor gezorgd dat de bijeenkomsten voornamelijk online hebben plaatsgevonden. Nu het weer mogelijk is om elkaar fysiek te treffen, willen we jullie uitnodigen voor een 
herstart avond van het Moerdijks Sportakkoord. Hierbij staat het herstarten van de verschillende groepen centraal.  Dit gebeurt op een leuke, interactieve en informele manier in samenwerking met Start2create.
 
Start2create heeft verschillende tools die zij inzetten om deelnemers op een creatieve manier de verdere koers te laten bepalen. Hierbij is een lach gegarandeerd. Wij kijken  er naar uit, om jullie te treffen in een informele setting. 

Ben je nog niet eerder bij het sportakkoord betrokken geweest, maar ben je toch geïnteresseerd geraakt? Ook dan ben je van harte welkom om aan te sluiten en te kijken welke onderwerpen voor jou interessant zijn!

Donderdag 7 oktober    Trefpunt (meer Moerdijk) Kristallaan 25C, 4761 ZC Zevenbergen


Overzicht programma


Inloop:                                 19.00 uur 
Inleidend interview:             19.30 uur
Workshop Start2create:       19.45 uur
Pauze                                   20.30 uur 
2e deel workshop                20.45 uur
Borrel:                                  21.30 uur

Bijeenkomst Sportakkoord

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
07-10-2021 19:00 tot 22:00 uur Trefpunt meer Moerdijk
Kristallaan 25
4761 Zevenbergen

Contact

meer Moerdijk

Jeroen Strootman

Downloads

Uitnodiging Sportakkoord 7 oktober 2021