Viool spelen

Inleiding

Kinderen leren makkelijker dan ouderen.
Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het bespelen van
een instrument kinderen slimmer maakt. Enkele positieve invloeden:
 Ontwikkeling fijne motoriek,
 Ontwikkeling sociale en emotionele vaardigheden,
 Ontwikkeling abstractievermogen,
 Ontwikkeling analytisch denkvermogen,
 Positieve invloed op intelligentie
Om muziekles voor iedereen bereikbaar te maken organiseert Stichting Symfonische Amateurklanken West-Brabant een introductiecursus viool voor kinderen uit de groepen 4 tot en met 8.

 

Aanbod

In acht lessen leert uw kind de basistechnieken van de viool. De lessen zijn laagdrempelig en worden gegeven in kleine groepen. Leerlingen maken op een leuke, speelse manier kennis met de viool.
Binnen deze acht lessen kan uw kind al enkele liedjes spelen!
De kosten voor deze cursus bedragen slechts € 38,00 (€ 4,75 per les) voor acht lessen. Hiervoor ontvangt u een passende studie (huur) viool en al het lesmateriaal.
De huur van de studieviool is € 25,-. en de borg is € 25,-
Een unieke kans om samen met uw kind te onderzoeken of vioolspelen bij uw kind past!
Bij een deelname van minimaal 6 deelnemers beginnen de lessen vanaf 25 februari 2020, op basisschool Aventurijn in Standdaarbuiten op dinsdagen van 14.30 – 15.15 uur. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde viooldocent. Bij voldoende aanmeldingen ontvangt u een bevestiging en de definitieve aanvangsdatum en tijd van de cursus.
Aanmelden kan door dit strookje in te vullen en op te sturen naar Stichting SAWB, Koperslagerij 9, 4762 AR Zevenbergen of per E-mail naar gerrit@vanderschouw.com en het bedrag van € 88,- vóor
10 februari 2020 over te maken op Bankrekening NL 27 RABO 0325 2037 09. O.v.v. "Deelname cursus V7". De deelname is dan definitief. (Bij onvoldoende deelname wordt het bedrag teruggestort).
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerrit van der Schouw, telefoon 0168-324510 of 06 53546072, Email: gerrit@vanderschouw.com.
Aanmelden kan tot 10 februari 2020

Viool spelen

Prijs: GRATIS
Nog beschikbaar: 15

Contact

Stichting Symfonische Amateurklanken West Brabant